Referenties

Een selectie uit de bedrijven en merken voor wie we werken:

Testimonials

Omnicas, aanbevolen door topklanten:

“De medewerkers van Omnicas zijn kundig, efficiënt en weten hoe ze de klanten van Looxs het beste kunnen benaderen. Onze klanten worden benaderd en behandeld op een manier die bij ons past. Wij zijn dan ook erg tevreden over Omnicas: een hoog incassorendement met oog voor de relatie tussen Looxs en onze klanten.”

Katja en Marc de BotEigenaren Looxs Clothing

Office Palace is één van de grootste leveranciers van kantoor- en winkelbenodigdheden in Nederland en België. Uit klantvriendelijkheid en ook uit concurrentieoogpunt, bieden wij onze zakelijke klanten de mogelijkheid achteraf te betalen, ook bij bestellingen via onze webshop. Met 70.000+ klanten komt het helaas voor dat er nota’s onbetaald blijven. Hiervoor schakelen we Omnicas in. Omnicas zorgt ervoor dat de meeste nota’s geïncasseerd worden, zodat het financieel risico van achteraf betalen voor ons beperkt is en blijft.

Marcel van der LogtEigenaar / directeur Office Palace

“Wij zijn geen tijd meer kwijt aan debiteurenbeheer. Omnicas heeft deze zorg volledig van ons overgenomen. Behalve dat dit ons tijd en geld scheelt worden er meer achterstallige vorderingen betaald wat heeft bijgedragen aan onze sterke liquiditeitspositie.”

Raymond van SchuppenDGA van Nobotel

“Wij werken al jaren met Omnicas vanwege de goede incassoresultaten die worden behaald.”

Ewout SlooffDirecteur van Oryx Stainless

OMNICAS AMSTERDAM

 020-2159466

 info@omnicas.net

 Hullenbergweg 278
1101 BV Amsterdam

OMNICAS BREDA

 076-5205292

 info@omnicas.net

Postbus 6537
4802 HM Breda

ONZE VOORDELEN

No cure No Pay

Klantvriendelijk

Geen dossierkosten

Geen provisie over hoofdsom

Betrouwbaar