Omnicas Incassobureau

Over ons:
Omnicas Incassobureau incasseert snel en doelmatig vorderingen door heel Nederland, zodat uw debiteurenstand laag blijft. Omnicas Incassobureau Breda heeft een landelijke dekking en werkt zo nodig samen met een netwerk van lokale deurwaarders. Een doortastende en succesvolle aanpak, waarbij de verhouding van onze opdrachtgever met zijn afnemers behouden blijft.

  1. Omnicas maant de debiteur schriftelijk en telefonisch tot het direct voldoen van de vorderingen.
  2. Omnicas rekent hiervoor geen dossier-, administratie- of provisiekosten over de hoofdsom. De incasso kosten verhalen wij op de debiteur: incasso no cure no pay!
  3. Omnicas heeft een voordelige werkwijze, waarbij onbeperkt moeilijk inbare vorderingen overgedragen kunnen worden, waaronder ‘oude’ nota’s en vorderingen met een laag factuurbedrag.
  4. Omnicas Incassobureau Breda helpt u met het stroomlijnen van uw debiteurenstand en kan het gehele traject vanaf het versturen van de betalingsherinnering, het voeren van de eventuele gerechtelijke procedure en executie van het vonnis voor u verzorgen.

Omnicas Incassobureau Breda werkt voor een groot aantal gerenommeerde bedrijven uit binnen- en buitenland. Onze totaalaanpak heeft als gevolg dat onze opdrachtgevers zich volledig kunnen concentreren op de eigen onderneming, in de wetenschap dat Omnicas erop toeziet dat hun facturen snel betaald worden.

debt collection netherlands
no cure no pay incasso

Enkele voordelen:

Incasso no cure no pay

Kosten incassobureau worden verhaald op debiteur

Geen dossier-, administratie- en provisiekosten

Besparing van tijd en geld, zodat u zich kunt richten op uw core-business

Door middel de voordelige werkwijze, kunt u onbeperkt moeilijk inbare vorderingen overdragen

Verlagen debiteurenstand

Betere cashflow

Duidelijk status- en financieel overzicht

De mogelijkheid om incidenteel een vordering over te dragen (zonder abonnement)

Persoonlijke aandacht

Het versturen van uw herinneringen is ook mogelijk!

Meer informatie

Indien u meer informatie of een afspraak wenst, kunt u ons bereiken op 076-5205292. U kunt hier ook onze vrijblijvende informatiebrochure aanvragen.