No Cure No Pay incasso

Omnicas is een No Cure No Pay incassobureau die u graag verder helpt als een debiteur niet tot betaling overgaat. Aangezien uw debiteur in gebreke is gebleven, vinden wij het niet meer dan normaal dat wij in de buitengerechtelijke fase No Cure No Pay als standaard hanteren. Dit betekent dat extra kosten worden verhaald op de debiteur.

Wat is No Cure No Pay?

Als ondernemer kan het voorkomen dat u een aantal klanten heeft met openstaande facturen, maar ondanks uw herhaalde inspanningen weigeren zij te betalen. Dat is waar wij als No Cure No pay incassobureau in beeld komen. Het idee van dit concept is dat wij alleen betaald worden als wij erin slagen om uw geld van de debiteur te innen. Vandaar “No Cure No Pay”, geen oplossing betekent geen kosten. De kosten die wij maken worden verhaald op de debiteur. Zo betaalt u geen dossier-, incasso- of provisiekosten. Zodra uw debiteur betaalt ontvangt u het originele notabedrag.

No Cure No Pay werkwijze

Bij Omnicas bieden wij verschillende mogelijkheden om u te helpen om uw vorderingen te innen. Wij bieden verschillende abonnementen aan zodat u ongelimiteerd vorderingen kunt indienen. Daarnaast bieden wij voor ondernemers met minder vorderingen een mogelijkheid om eenmalig / incidenteel een vordering in te dienen. Zodra wij een vordering van u ontvangen hebben, zullen wij hiermee aan de slag gaan. Hiervoor nemen wij contact met u op en vaak kan er dezelfde dag nog actie ondernomen worden. Wij zullen rekening houden met de relatie die u heeft met uw klant en ervoor zorgen dat deze relatie niet in gevaar komt. Het doel is natuurlijk om ervoor te zorgen dat uw debiteur betaalt en daarnaast klant bij u blijft. 

Voordelen No Cure No Pay incasso

Het gebruikmaken van een No Cure No Pay incassobureau brengt voordelen met zich mee. Zo betekent het voor bedrijven en ondernemers een vermindering van financiële risico’s. U loopt immers geen extra kosten op als de schuld niet kan worden geïnd. Daarnaast zijn wij gemotiveerd om ervoor te zorgen dat u uw geld krijgt van uw debiteur aangezien wij niet betaald krijgen als dit niet gebeurt. Bovendien hebben wij veel expertise op het gebied van vorderingen innen, waardoor u zichzelf kunt focussen op uw onderneming terwijl wij ervoor zorgen dat u uw geld ontvangt.

Omnicas No Cure No Pay Incasso

Wij bij Omnicas helpen u graag verder om uw moeilijk inbare vordering te innen. Dit zullen wij doen aan de hand van No Cure No Pay. Op onze dienstenpagina kunt u vinden welke diensten wij aanbieden en wat onze werkwijze is. Bent u op zoek naar meer informatie over onze abonnementen? Dan kunt u hier onze gratis informatiebrochure aanvragen. Wilt u eenmalig of incidenteel een incasso indienen? Dan kan dat hier. Wij helpen u graag verder!

no cure no pay incasso
no cure no pay incasso

Ongelimiteerd no cure no pay incasso zaken indienen

U kunt ongelimiteerd vorderingen insturen, zoveel u wilt, ongeacht de hoogte van het factuurbedrag. Uiteraard worden ook eenmalige of incidentele opdrachten door ons adequaat behandeld. Ook is het middels de raamovereenkomst mogelijk met meerdere (gelieerde) bedrijven, vestigingen of filialen gebruik te maken van onze diensten.

Éénmalige / Incidentele incasso

Indien u slechts eenmalig of incidenteel een moeilijk inbare vordering heeft, dan nemen wij deze ook vraag voor u in behandeling. Meer informatie vindt u onder de menuknop Diensten / Éénmalige Incasso.

De voordelen van onze werkwijze:

No cure no pay incasso

Versturen van uw herinneringen is ook mogelijk!

Geen dossierkosten en provisie over de hoofdsom

Besparing van tijd (dus: geld)

Persoonlijk en juridisch advies

Verbetering van de cashflow

Snellere betalingen

Gebruik maken van voorbeeld betalingsherinnering

Meer informatie

Indien u meer informatie of een afspraak wenst, kunt u ons bereiken op 076-5205292. U kunt hier ook onze vrijblijvende informatiebrochure aanvragen.