No cure no pay incasso: uw partner?

Een no cure no pay incasso bureau waarbij u zich prettig voelt en dat onvoorwaardelijk uw belangen behartigt. Voorbeeld? Ook al gaat uw debiteur niet tot betaling over, dan nog bent u Omnicas no cure no pay incasso niets verschuldigd. Wij zullen dus, ongeacht onze werkzaamheden, geen kosten berekenen. En ook als uw debiteur wél zijn verplichtingen nakomt, hoeft u geen dossier-, incasso- of provisiekosten te betalen. Wij vinden het niet meer dan normaal dat wij in de buitengerechtelijke fase als incassobureau no cure no pay als standaard hanteren. Uw debiteur is immers in gebreke gebleven – de extra kosten worden dus verhaald op uw debiteur. Het originele notabedrag zullen wij dan aan u doorstorten.

no cure no pay incasso
no cure no pay incasso

Ongelimiteerd no cure no pay incasso zaken indienen

U kunt ongelimiteerd vorderingen insturen, zoveel u wilt, ongeacht de hoogte van het factuurbedrag. Uiteraard worden ook eenmalige of incidentele opdrachten door ons adequaat behandeld. Ook is het middels de raamovereenkomst mogelijk met meerdere (gelieerde) bedrijven, vestigingen of filialen gebruik te maken van onze diensten.

Éénmalige / Incidentele incasso

Indien u slechts eenmalig of incidenteel een moeilijk inbare vordering heeft, dan nemen wij deze ook vraag voor u in behandeling. Meer informatie vindt u onder de menuknop Diensten / Éénmalige Incasso.

De voordelen van onze werkwijze:

No cure no pay incasso

Versturen van uw herinneringen is ook mogelijk!

Geen dossierkosten en provisie over de hoofdsom

Besparing van tijd (dus: geld)

Persoonlijk en juridisch advies

Verbetering van de cashflow

Snellere betalingen

Gebruik maken van voorbeeld betalingsherinnering

Meer informatie

Indien u meer informatie of een afspraak wenst, kunt u ons bereiken op 076-5205292. U kunt hier ook onze vrijblijvende informatiebrochure aanvragen.