INCASSOBUREAU VENLO

Als ondernemer of ZZP’er krijgt u vroeg of laat te maken met klanten die te laat of zelfs helemaal niet betalen. Dat is natuurlijk bijzonder vervelend. Zeker omdat u dan best vaak machteloos staat. Het innen van de vordering middels een incassoprocedure is immers ook niet gratis. Omnicas incassobureau Venlo biedt in deze situaties uitkomst. Bij ons kunt u online vorderingen indienen die wij direct op no cure no pay basis voor u innen. Zo kunt u zich blijven focussen op ondernemen. Want niet alleen is het vervelend om niet het geld te krijgen waar u recht op heeft, maar ook kost het achter rekeningen aanzitten u meer tijd dan u lief is. Omnicas incassobureau Venlo bestaat ruim 20 jaar. In die tijd hebben wij een portfolio verzameld van tevreden klanten die wij op tal van vlakken ondersteunen. Maatwerk is daarbij het toverwoord. De wensen en behoeftes lopen per klant immers sterk uiteen.

Kosteloos en vrijblijvend!

Waarom kiezen voor Omnicas Incassobureau Venlo

Omnicas incassobureau Venlo werkt transparant en voordelig. Niet alleen werken wij op no cure no pay basis, maar ook rekenen wij geen provisie over de hoofdsom. U betaalt dus alleen voor daadwerkelijk geïnde facturen en draait niet op voor schimmige, bijkomende kosten. Wij zetten voor u nog even de voordelen van Omnicas incassobureau Venlo op een rij:

  • Waarborgen van uw cashflow;
  • Rekeningen worden sneller betaald;
  • Dankzij transparantie en overzicht weet u waar u aan toe bent;
  • Wij rekenen geen dossierkosten of provisie over de hoofdsom;
  • No cure no pay.

Zelf vinden wij dat onze grootste kracht schuilt in de omgang met u en uw klanten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct informatie aan. Ook kunt u direct online een vordering indienen. Wij gaan voor u aan de slag.

Maatwerk in debiteurenbeleid

De meeste ondernemers, zeker het MKB en ZZP’ers, zijn werkzaam in andere branches dan financieel-juridische dienstverlening. Dat maakt dat u waarschijnlijk niet de expertise in huis heeft om een effectief debiteurenbeleid te voeren. Door de meeste ondernemers wordt de reguliere administratie immers al als een last ervaren die te veel tijd en energie in beslag neemt. Daarom is het maatwerk in debiteurenbeleid dat Omnicas incassobureau Venlo u biedt zo geschikt voor uw situatie. U geeft precies datgene uit handen waar uw hart niet in ligt, of waar u de tijd en energie voor ontbreekt. En dat terwijl het u alleen iets kost wanneer wij daadwerkelijk iets voor u kunnen betekenen.

no cure no pay incasso