Incassobureau Utrecht

Bedrijven in Utrecht en omgeving kiezen steeds vaker voor Omnicas incassobureau Utrecht. Wij helpen ondernemingen en ZZP’ers met het innen van achterstallige betalingen en het ontwikkelen van een effectief debiteurenbeleid. Als ondernemer zijn er immers weinig zaken zo vervelend als klanten die niet (op tijd) betalen. Het kost u tijd, moeite en stress. Immers schaadt een haperende cashflow ook uw bedrijfsvoering. Gebrekkige betalingsdiscipline van klanten is dan ook niet voor niets een van de meest genoemde ergernissen door ondernemers. Omnicas incassobureau Utrecht werkt op basis van no cure no pay. Dat betekent dat u niet eerst nóg meer kosten hoeft te maken om überhaupt achter het geld aan te gaan waar u recht op heeft. Enkel wanneer wij de betaling daadwerkelijk weten te innen – en gelukkig slagen wij daar in de meeste gevallen in – dan betaalt u voor onze diensten. Wel zo prettig. Al ruim 20 jaar zijn wij in Utrecht en omgeving actief voor onze klanten. In al die jaren hebben wij een groot netwerk van tevreden klanten opgebouwd en een schat aan ervaring opgedaan. Deze ervaring kunnen wij ten behoeve van uw bedrijf inzetten zodat u zich kunt focussen op datgene waar u goed in bent en de juridische zaken aan ons over kunt laten.

Kosteloos en vrijblijvend!

Kies voor Omnicas Incassobureau Utrecht

Heeft u ook te maken met klanten die regelmatig te laat betalen, of heeft u meerdere openstaande facturen waarvan de betalingstermijn ruimschoots is overschreden? Dan loont het om contact op te nemen met ons. Want uw debiteurenbeleid overlaten aan Omnicas incassobureau Utrecht biedt u vele voordelen, die verder reiken dan zekerheid omtrent betalingen alleen.

  • Aantrekkelijke no cure no pay regeling;
    • Effectief debiteurenbeleid en betere betalingsdiscipline;
    ● U betaalt geen provisie over de hoofdsom en ook geen dossierkosten;
    • Duidelijke en transparante werkwijze met maatwerk waar nodig;
    • Goede verstandhouding met uw klanten.

Met name dat laatste is iets dat veel incassobedrijven vaak vergeten. Dat is jammer, want ook gebrek aan tact en maatwerk kunnen uw belangen schaden. U wilt tenslotte facturen innen, zonder belangrijke klanten van u te vervreemden. Niet enkel betaling, maar uw belang als geheel vormt ons uitgangspunt. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Vraag deze dan direct online aan. Ook kunt u online vorderingen indienen. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Effectief debiteurenbeleid

Onze service aan u bestaat uit veel meer dan enkel het innen van achterstallige betalingen. Zo schreven wij hierboven al dat onze grootste kracht schuilt in onze omgang met u en uw klanten. Daar staan wij pal voor. Want ondanks achterstallige betalingen wilt u uw klanten in de meeste gevallen natuurlijk graag houden. Dat vereist tact, flexibiliteit en maatwerk. Omnicas incassobureau Utrecht stemt zijn werkzaamheden dan ook altijd nauw af met u als opdrachtgever. Zo leveren wij een service die tot in het kleinste detail is afgestemd op uw wensen. Daarvoor kiest u tenslotte ook voor ons. Ook helpen we u met het vormgeven van een effectief debiteurenbeleid. In alles geldt immers dat voorkomen beter is dan genezen. Wij helpen u met het stroomlijnen van betalingsprocedures en helpen u te waarborgen dat toekomstige betalingen vaker tijdig geschieden. Ons maatwerk betreft niet alleen onze omgang met uw debiteuren. Ook voor uw bedrijf werken wij met een strategie op maat en voorzien we u van passend juridisch-financieel advies. Wanneer dit niet de kerntaak van een onderneming is, zo hebben wij gemerkt, zorgen abstracte regels en cijfers vaak voor veel frustratie.

no cure no pay incasso