Incassobureau Tilburg

Zoekt u een kundig, toonaangevend no cure no pay incassobureau als ondernemer in Tilburg? Omnicas ondersteunt u graag! Bedrijven in Tilburg en omgeving kiezen steeds vaker voor Omnicas incassobureau. Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Breda, maar onze dienstverlening is vrijwel volledig online. Hierdoor kunnen we u gemakkelijk helpen, ongeacht uw locatie. We zijn daarnaast als incassobureau flexibel genoeg om naar Tilburg toe te komen indien dat nodig is. Bij Omnicas staan wij voor lage kosten, persoonlijk contact en snelle communicatie. Heeft u een niet betalende debiteur en wilt u een betrouwbaar incassobureau voor uw onderneming in Tilburg inschakelen? Vraag dan hieronder informatie aan!

Kosteloos en vrijblijvend!

Diensten incassobureau Tilburg

Al ruim 20 jaar zijn wij als incassobureau vanuit Breda actief in Tilburg en de rest van Noord-Brabant, waar we verschillende diensten aanbieden.Gedurende deze tijd hebben we een groot netwerk van tevreden klanten opgebouwd, waaronder in Tilburg. We helpen onze klanten met verschillende diensten zoals het overnemen van debiteurenbeheer, het beheren van openstaande rekeningen, het innen van betalingen, het aanbieden van zowel eenmalige incasso’s als abonnement mogelijkheden, het versturen van betalingsherinneringen en het opzetten van incassotrajecten.

 • Debiteurenbeheer

  Bij Omnicas bevat debiteurenbeheer het versturen van WIK-brieven of ingebrekestellingen voor klanten, evenals het geven van advies over het inrichten van debiteurenbeheer en het nemen van passende maatregelen. 

 • Aanmaningstraject

  Als u te maken heeft met wanbetalers, kunt u Omnicas inschakelen voor een incassotraject. Wij zorgen voor een discrete en professionele benadering om uw moeilijk inbare vorderingen te incasseren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor hulp bij het opstellen en versturen van een aanmaning of 14 dagen brief. 

 • No cure no pay

  Voor bedrijven met moeilijk inbare vorderingen bieden wij een eenmalige incasso service. Met onze No Cure No Pay-methode worden de kosten op de debiteur verhaald, zonder dat u een abonnement hoeft af te sluiten.

Aanpak incassobureau Omnicas

Steeds meer bedrijven in Tilburg en omliggende gebieden kiezen voor Omnicas incassobureau. Wij staan klaar om ondernemingen en ZZP’ers te ondersteunen bij het innen van openstaande betalingen en bij het opzetten van een juiste debiteurenbeleid. Het niet tijdig innen van achterstallige betalingen kan leiden tot financiële verliezen voor uw bedrijf. Het is daarom van groot belang om tijdig actie te ondernemen om te voorkomen dat deze onbetaalde rekeningen uw bedrijfsresultaten schaden. Zodra we uw melding van achterstallige betalingen ontvangen, nemen we direct contact met u op om te beginnen met het innen van de openstaande bedragen. In de meeste gevallen kunnen we nog dezelfde dag contact opnemen met uw debiteur om tot betaling van de achterstallige facturen over te gaan.

no cure no pay incasso

Voordelen Omnicas incassobureau 

Onze experts zorgen ervoor dat u uw geld krijgt en dat uw klantrelatie hierbij niet in gevaar komt. In het geval dat de debiteur niet betaalt, rekent Omnicas geen kosten aan u door. Daarnaast bieden wij onderscheidende voordelen:

 • Omnicas Incassobureau is niet gebonden aan een vaste locatie. We zijn flexibel en kunnen naar u toe komen in Tilburg, of vrijwel alle zaken online regelen. We denken graag met u mee over wat voor u als ondernemer het meest praktisch is.
 • Effectief debiteurenbeleid en betere betalingsdiscipline: U betaalt geen provisie over de hoofdsom en ook geen dossierkosten;
 • Duidelijke en transparante werkwijze met maatwerk waar nodig;
 • Aantrekkelijke no cure no pay;
 • Goede verstandhouding met klanten. Als incassobureau jarenlang ervaring met verschillende ondernemers, waaronder in Tilburg. 

Waarom Omnicas als incassobureau Tilburg? 

Omnicas Incassobureau staat bekend als een betrouwbare partner voor het snel en doeltreffend innen van vorderingen door heel Nederland, met als resultaat een gezonde debiteurenpositie voor u. Werkzaam door heel Nederland, waaronder als incassobureau voor ondernemers in Tilburg. Omnicas als incassobureau is in staat om landelijke dekking te bieden en indien nodig samen te werken met lokale deurwaarders. Behoefte aan advies of meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of vraag vrijblijvend informatie aan. We helpen u graag verder!

Kosteloos en vrijblijvend!