Incassobureau Tilburg

Bedrijven in Tilburg en omgeving kiezen steeds vaker voor Omnicas incassobureau Tilburg. Wij helpen ondernemingen en ZZP’ers met het innen van achterstallige betalingen en het ontwikkelen van een effectief debiteurenbeleid. Als ondernemer zijn er immers weinig zaken zo vervelend als klanten die niet (op tijd) betalen. Het kost u tijd, moeite en stress. Immers schaadt een haperende cashflow ook uw bedrijfsvoering. Gebrekkige betalingsdiscipline van klanten is dan ook niet voor niets een van de meest genoemde ergernissen door ondernemers. Omnicas incassobureau Tilburg werkt op basis van no cure no pay. Dat betekent dat u niet eerst nóg meer kosten hoeft te maken om überhaupt achter het geld aan te gaan waar u recht op heeft. Enkel wanneer wij de betaling daadwerkelijk weten te innen – en gelukkig slagen wij daar in de meeste gevallen in – dan betaalt u voor onze diensten. Wel zo prettig. Al ruim 20 jaar zijn wij in Tilburg en de rest van Noord-Brabant actief voor onze klanten. In al die jaren hebben wij een groot netwerk van tevreden klanten opgebouwd en een schat aan ervaring opgedaan. Deze ervaring kunnen wij ten behoeve van uw bedrijf inzetten zodat u zich kunt focussen op datgene waar u goed in bent en de juridische zaken aan ons over kunt laten.

Kosteloos en vrijblijvend!

Kies voor Omnicas incassobureau Tilburg

Heeft u ook te maken met klanten die regelmatig te laat betalen, of heeft u meerdere openstaande facturen waarvan de betalingstermijn ruimschoots is overschreden? Dan loont het om contact op te nemen met ons. Want uw debiteurenbeleid overlaten aan Omnicas incassobureau Tilburg biedt u vele voordelen, die verder reiken dan zekerheid omtrent betalingen alleen.

• Aantrekkelijke no cure no pay regeling;
• Effectief debiteurenbeleid en betere betalingsdiscipline;
U betaalt geen provisie over de hoofdsom en ook geen dossierkosten;
• Duidelijke en transparante werkwijze met maatwerk waar nodig;
• Goede verstandhouding met uw klanten.

Met name dat laatste is iets dat veel incassobedrijven vaak vergeten. Dat is jammer, want ook gebrek aan tact en maatwerk kunnen uw belangen schaden. U wilt tenslotte facturen innen, zonder belangrijke klanten van u te vervreemden. Niet enkel betaling, maar uw belang als geheel vormt ons uitgangspunt. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Vraag deze dan direct online aan. Ook kunt u online vorderingen indienen. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Maatwerk in debiteurenbeleid

De meeste ondernemers, zeker het MKB en ZZP’ers, zijn werkzaam in andere branches dan financieel-juridische dienstverlening. Dat maakt dat u waarschijnlijk niet de expertise in huis heeft om een effectief debiteurenbeleid te voeren. Door de meeste ondernemers wordt de reguliere administratie immers al als een last ervaren die te veel tijd en energie in beslag neemt. Daarom is het maatwerk in debiteurenbeleid dat Omnicas incassobureau Tilburg u biedt zo geschikt voor uw situatie. U geeft precies datgene uit handen waar uw hart niet in ligt, of waar u de tijd en energie voor ontbreekt. En dat terwijl het u alleen iets kost wanneer wij daadwerkelijk iets voor u kunnen betekenen.

no cure no pay incasso