INCASSOBUREAU ROTTERDAM

Als ondernemer of ZZP’er krijgt u vroeg of laat te maken met klanten die te laat of zelfs helemaal niet betalen. Dat is natuurlijk bijzonder vervelend. Zeker omdat u dan best vaak machteloos staat. Het innen van de vordering middels een incassoprocedure is immers ook niet gratis. Omnicas incassobureau Rotterdam biedt in deze situaties uitkomst. Bij ons kunt u online vorderingen indienen die wij direct op no cure no pay basis voor u innen. Zo kunt u zich blijven focussen op ondernemen. Want niet alleen is het vervelend om niet het geld te krijgen waar u recht op heeft, maar ook kost het achter rekeningen aanzitten u meer tijd dan u lief is. Omnicas incassobureau Rotterdam bestaat ruim 20 jaar. In die tijd hebben wij een portfolio verzameld van tevreden klanten die wij op tal van vlakken ondersteunen. Maatwerk is daarbij het toverwoord. De wensen en behoeftes lopen per klant immers sterk uiteen.

Kosteloos en vrijblijvend!

Kies voor Omnicas Incassobureau Rotterdam

Heeft u ook te maken met klanten die regelmatig te laat betalen, of heeft u meerdere openstaande facturen waarvan de betalingstermijn ruimschoots is overschreden? Dan loont het om contact op te nemen met ons. Want uw debiteurenbeleid overlaten aan Omnicas incassobureau Rotterdam biedt u vele voordelen, die verder reiken dan zekerheid omtrent betalingen alleen.

  • Aantrekkelijke no cure no pay regeling;
  • Effectief debiteurenbeleid en betere betalingsdiscipline;
  • U betaalt geen provisie over de hoofdsom en ook geen dossierkosten;
  • Duidelijke en transparante werkwijze met maatwerk waar nodig;
  • Goede verstandhouding met uw klanten;
  • 24/7 online inzage in uw dossiers.

Met name dat laatste is iets dat veel incassobedrijven vaak vergeten. Dat is jammer, want ook gebrek aan tact en maatwerk kunnen uw belangen schaden. U wilt tenslotte facturen innen, zonder belangrijke klanten van u te vervreemden. Niet enkel betaling, maar uw belang als geheel vormt ons uitgangspunt. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Vraag deze dan direct online aan. Ook kunt u online vorderingen indienen. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Effectief Debiteurenbeleid

Onze service aan u bestaat uit veel meer dan enkel het innen van achterstallige betalingen. Zo schreven wij hierboven al dat onze grootste kracht schuilt in onze omgang met u en uw klanten. Daar staan wij pal voor. Want ondanks achterstallige betalingen wilt u uw klanten in de meeste gevallen natuurlijk graag houden. Dat vereist tact, flexibiliteit en maatwerk. Omnicas incassobureau Rotterdam stemt zijn werkzaamheden dan ook altijd nauw af met u als opdrachtgever. Zo leveren wij een service die tot in het kleinste detail is afgestemd op uw wensen. Daarvoor kiest u tenslotte ook voor ons. Ook helpen we u met het vormgeven van een effectief debiteurenbeleid. In alles geldt immers dat voorkomen beter is dan genezen. Wij helpen u met het stroomlijnen van betalingsprocedures en helpen u te waarborgen dat toekomstige betalingen vaker tijdig geschieden. Ons maatwerk betreft niet alleen onze omgang met uw debiteuren. Ook voor uw bedrijf werken wij met een strategie op maat en voorzien we u van passend juridisch-financieel advies. Wanneer dit niet de kerntaak van een onderneming is, zo hebben wij gemerkt, zorgen abstracte regels en cijfers vaak voor veel frustratie.

Omnicas Incassobureau Rotterdam
Van Nelleweg 1
3044 BC  Rotterdam

no cure no pay incasso