INCASSOBUREAU ROTTERDAM

Op zoek naar een kundig, toonaangevend no cure no pay incassobureau gevestigd in Rotterdam? Omnicas helpt u graag! Bedrijven in Rotterdam en omgeving kiezen steeds vaker voor Omnicas als incassobureau. We zijn onder andere gevestigd in Rotterdam, maar onze dienstverlening kan ook online. Mocht het gewenst zijn, kunnen wij altijd langs komen. Daarnaast staan wij voor lage kosten, persoonlijk contact en snelle communicatie. Heeft u een debiteur die niet betaalt en zoekt u een betrouwbaar incassobureau in Rotterdam? Vraag dan hier informatie aan!

Kosteloos en vrijblijvend!

Diensten incassobureau Rotterdam

Als ondernemer of ZZP’er krijgt u vroeg of laat te maken met klanten die te laat of zelfs helemaal niet betalen. Binnen Omnicas werken wij met een strategie op maat en voorzien we u van passend juridisch advies. Ons dienstenpakket bestaat uit ondersteuning op debiteurenbeheer, het beheren van openstaande rekeningen, het innen van betalingen, het aanbieden van zowel eenmalige incasso’s als abonnement opties, het versturen van betalingsherinneringen en het opzetten van incassotrajecten.

  • Ondersteuning debiteurenbeheer

    Bij Omnicas incassobureau Rotterdam omvat debiteurenbeheer het versturen van WIK-brieven of ingebrekestellingen voor klanten, evenals het geven van advies over het inrichten van debiteurenbeheer en het nemen van de juiste maatregelen. 

  • Eenmalige / incidentele incasso Rotterdam

    Wij bieden voor bedrijven met moeilijk inbare vorderingen een eenmalige incasso service. Met onze No Cure No Pay-methode worden de kosten op de debiteur verhaald. 

  • Incassotraject

    Het is vervelend om niet het geld te krijgen waar u recht op heeft, daarnaast kost het ook erg veel tijd om hierachter aan te zitten. Omnicas incassobureau Rotterdam kan u helpen die tijd te besparen door het inschakelen van een incassotraject. Wij zorgen voor een duidelijke en professionele benadering om uw moeilijk inbare vorderingen te vorderen. Daarbij kunt u bij ons terecht voor hulp bij het opstellen en versturen van een aanmaning of 14 dagen brief. 

Werkwijze incassobureau Rotterdam

De dienstverlening van Omnicas bestaat uit veel meer dan enkel het innen van achterstallige betalingen. Want ondanks achterstallige betalingen wilt u uw klanten in de meeste gevallen natuurlijk graag houden. Dat vereist tact, flexibiliteit en maatwerk. Als incassobureau in Rotterdam stemmen wij werkzaamheden dan ook altijd nauw af met u als opdrachtgever. Zo leveren wij een service die tot in het kleinste detail is afgestemd op uw wensen. Wij ondersteunen u met het stroomlijnen van betalingsprocedures en helpen u te waarborgen dat toekomstige betalingen vaker tijdig geschieden.

no cure no pay incasso

Waarom Omnicas als incassobureau? 

Onze specialisten zorgen ervoor dat u uw geld krijgt en dat uw klantrelatie hierbij niet in gevaar komt. Mocht de debiteur niet betalen, dan brengt Omnicas geen kosten bij u in rekening. Daarnaast bieden wij unieke voordelen:


Dienstverlening op maatwerk

Ons maatwerk betreft niet alleen onze omgang met uw debiteuren. Ook voor uw bedrijf werken wij met een duidelijke strategie op maat en voorzien we u van passend juridisch-financieel advies. 

Goede betalingsdiscipline

Omnicas incassobureau Rotterdam hanteert een effectief debiteurenbeleid en goede betalingsdiscipline: U betaalt geen provisie over de hoofdsom en ook geen dossierkosten. 

Ruime ervaring

Omnicas incassobureau Rotterdam bestaat ruim 20 jaar. In die tijd hebben wij een portfolio verzameld van tevreden klanten die wij op tal van vlakken ondersteunen.

No Cure No Pay

Aantrekkelijke No Cure No Pay-methode waarbij de kosten op de debiteur worden verhaald.
 

Omnicas incassobureau is werkzaam in heel Nederland, waaronder een locatie in Rotterdam. Behoefte aan het bespreken wat we voor u kunnen betekenen? Schroom niet om contact met ons op te nemen of vraag vrijblijvend informatie aan. Omnicas helpt u graag verder!