Incassobureau Roosendaal

Als ondernemer of ZZP’er krijgt u vroeg of laat te maken met klanten die te laat of zelfs helemaal niet betalen. Dat is natuurlijk bijzonder vervelend. Zeker omdat u dan best vaak machteloos staat. Het innen van de vordering middels een incassoprocedure is immers ook niet gratis. Omnicas incassobureau Roosendaal biedt in deze situaties uitkomst. Bij ons kunt u online vorderingen indienen die wij direct op no cure no pay basis voor u innen. Zo kunt u zich blijven focussen op ondernemen. Want niet alleen is het vervelend om niet het geld te krijgen waar u recht op heeft, maar ook kost het achter rekeningen aanzitten u meer tijd dan u lief is. Omnicas incassobureau Roosendaal bestaat ruim 20 jaar. In die tijd hebben wij een portfolio verzameld van tevreden klanten die wij op tal van vlakken ondersteunen. Maatwerk is daarbij het toverwoord. De wensen en behoeftes lopen per klant immers sterk uiteen.

Kosteloos en vrijblijvend!

Daarom kiest u voor Omnicas incassobureau Roosendaal

Het zal u niet verbazen dat veel van onze nieuwe klanten aangetrokken worden door onze no cure no pay regeling. Iets dat eigenlijk heel logisch is, maar onder incassobureaus en juridisch adviseurs nog relatief zeldzaam is. Het is echter niet de enige reden waarom bedrijven klant worden én blijven bij Omnicas incassobureau Roosendaal. Wij hebben onze klanten veel te bieden.

  • Innen van achterstallige betalingen;
  • Bewaking van goede verstandhoudingen met uw klanten;
  • Deugdelijk juridisch advies;
  • Verbeterde betalingsdiscipline onder al uw klanten;
  • Geen dossierkosten of provisie over de hoofdsom.

Het belangrijkste vinden wij dat wij een toegevoegde waarde kunnen bieden, daar waar het aankomt op de continuïteit van uw bedrijf. Dat doen wij niet alleen door een stabiele cashflow te creëren, maar ook door goede relaties met uw klanten in ogenschouw te nemen. Wilt u meer weten over onze werkwijze of onze unieke no cure no pay regeling? Neem dan contact op of vraag informatie aan. U kunt ook direct online een vordering indienen.

Zorgeloos ondernemen

Hoewel u bij Omnicas incassobureau Roosendaal online vorderingen in kunt dienen, vinden wij het belangrijk van u persoonlijk te horen wat u beweegt en wat uw belangen zijn. Wat wij vaak horen van onze klanten is dat zij zorgeloos willen kunnen ondernemen. Wij spelen daarop in met een duurzame oplossing in de vorm van effectief debiteurenbeleid. Zo heeft u er als het ware geen omkijken meer naar, terwijl u alleen betaalt voor daadwerkelijk geïnde facturen. De lange termijn is voor vrijwel iedere onderneming leidend. Wat heeft u er aan als een factuur geïnd wordt maar u daardoor een belangrijke klant verliest of dezelfde klant een maand later weer te laat betaalt? Omnicas incassobureau Roosendaal heeft juist voor deze kant van het werk een scherp oog. Zorgeloos ondernemen betekent immers dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de toekomst omdat u weet dat het goed zit. In de meest kernachtige zin is dat precies wat wij u te bieden hebben; zekerheid over betalingen en gerustheid over uw cashflow.

no cure no pay incasso