Incassobureau Nijmegen

Wanneer rekeningen niet betaald worden is dat om meerdere redenen vervelend. Allereerst natuurlijk omdat u wel producten of diensten geleverd hebt, maar daarvoor nog niet betaald heeft gekregen. In tweede instantie omdat het innen van het geld via betalingsherinneringen en uiteindelijk via incassoprocedures u ook tijd en geld kosten die u beter kunt gebruiken. Simpel gesteld is het nooit prettig om achter rekeningen aan te moeten zitten. Omnicas incassobureau Nijmegen denkt met u mee. Wij leveren niet alleen incassodiensten en juridisch advies in Nijmegen en omstreken, maar werken ook op basis van een aantrekkelijke no cure no pay regeling. Zo geeft u de zorgen uit handen, zonder dat het u te veel kost. Ondanks dat wij op no cure no pay basis werken, bestaan wij al 20 jaar. Dat mag voor u ook een geruststelling heten. In de meeste gevallen weten wij de vordering alsnog te innen en, minstens zo belangrijk, tijdige betaling in de toekomst te bewerkstelligen. U wilt immers niet aan de gang blijven.

Kosteloos en vrijblijvend!

Kies voor Omnicas Incassobureau Nijmegen

Heeft u ook te maken met klanten die regelmatig te laat betalen, of heeft u meerdere openstaande facturen waarvan de betalingstermijn ruimschoots is overschreden? Dan loont het om contact op te nemen met ons. Want uw debiteurenbeleid overlaten aan Omnicas incassobureau Nijmegen biedt u vele voordelen, die verder reiken dan zekerheid omtrent betalingen alleen.

  • Aantrekkelijke no cure no pay regeling;
  • Effectief debiteurenbeleid en betere betalingsdiscipline;
  • U betaald geen provisie over de hoofdsom en ook geen dossierkosten;
  • Duidelijke en transparante werkwijze met maatwerk waar nodig;
  • Goede verstandhouding met uw klanten.

Met name dat laatste is iets dat veel incassobedrijven vaak vergeten. Dat is jammer, want ook gebrek aan tact en maatwerk kunnen uw belangen schaden. U wilt tenslotte facturen innen, zonder belangrijke klanten van u te vervreemden. Niet enkel betaling, maar uw belang als geheel vormt ons uitgangspunt. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Vraag deze dan direct online aan. Ook kunt u online vorderingen indienen. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Zorgeloos Ondernemen

Hoewel u bij Omnicas incassobureau Nijmegen online vorderingen in kunt dienen, vinden wij het belangrijk van u persoonlijk te horen wat u beweegt en wat uw belangen zijn. Wat wij vaak horen van onze klanten is dat zij zorgeloos willen kunnen ondernemen. Wij spelen daarop in met een duurzame oplossing in de vorm van effectief debiteurenbeleid. Zo heeft u er als het ware geen omkijken meer naar, terwijl u alleen betaalt voor daadwerkelijk geïnde facturen. De lange termijn is voor vrijwel iedere onderneming leidend. Wat heeft u er aan als een factuur geïnd wordt maar u daardoor een belangrijke klant verliest of dezelfde klant een maand later weer te laat betaalt? Omnicas incassobureau Nijmegen heeft juist voor deze kant van het werk een scherp oog. Zorgeloos ondernemen betekent immers dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de toekomst omdat u weet dat het goed zit. In de meest kernachtige zin is dat precies wat wij u te bieden hebben; zekerheid over betalingen en gerustheid over uw cashflow.

no cure no pay incasso