Incassobureau Enschede

Als ondernemer of ZZP’er krijgt u vroeg of laat te maken met klanten die te laat of zelfs helemaal niet betalen. Dat is natuurlijk bijzonder vervelend. Zeker omdat u dan best vaak machteloos staat. Het innen van de vordering middels een incassoprocedure is immers ook niet gratis. Omnicas incassobureau Enschede biedt in deze situaties uitkomst. Bij ons kunt u online vorderingen indienen die wij direct op no cure no pay basis voor u innen. Zo kunt u zich blijven focussen op ondernemen. Want niet alleen is het vervelend om niet het geld te krijgen waar u recht op heeft, maar ook kost het achter rekeningen aanzitten u meer tijd dan u lief is. Omnicas incassobureau Enschede bestaat ruim 20 jaar. In die tijd hebben wij een portfolio verzameld van tevreden klanten die wij op tal van vlakken ondersteunen. Maatwerk is daarbij het toverwoord. De wensen en behoeftes lopen per klant immers sterk uiteen.

Kosteloos en vrijblijvend!

Daarom kiest u voor Omnicas Incassobureau Enschede

Het zal u niet verbazen dat veel van onze nieuwe klanten aangetrokken worden door onze no cure no pay regeling. Iets dat eigenlijk heel logisch is, maar onder incassobureaus en juridisch adviseurs nog relatief zeldzaam is. Het is echter niet de enige reden waarom bedrijven klant worden én blijven bij Omnicas incassobureau Enschede. Wij hebben onze klanten veel te bieden.

  • Innen van achterstallige betalingen;
  • Bewaking van goede verstandhoudingen met uw klanten;
  • Deugdelijk juridisch advies;
  • Verbeterde betalingsdiscipline onder al uw klanten;
  • Geen dossierkosten of provisie over de hoofdsom.

Het belangrijkste vinden wij dat wij een toegevoegde waarde kunnen bieden, daar waar het aankomt op de continuïteit van uw bedrijf. Dat doen wij niet alleen door een stabiele cashflow te creëren, maar ook door goede relaties met uw klanten in ogenschouw te nemen. Wilt u meer weten over onze werkwijze of onze unieke no cure no pay regeling? Neem dan contact op of vraag informatie aan. U kunt ook direct online een vordering indienen.

Maatwerk in debiteurenbeleid

De meeste ondernemers, zeker het MKB en ZZP’ers, zijn werkzaam in andere branches dan financieel-juridische dienstverlening. Dat maakt dat u waarschijnlijk niet de expertise in huis heeft om een effectief debiteurenbeleid te voeren. Door de meeste ondernemers wordt de reguliere administratie immers al als een last ervaren die te veel tijd en energie in beslag neemt. Daarom is het maatwerk in debiteurenbeleid dat Omnicas incassobureau Enschede u biedt zo geschikt voor uw situatie. U geeft precies datgene uit handen waar uw hart niet in ligt, of waar u de tijd en energie voor ontbreekt. En dat terwijl het u alleen iets kost wanneer wij daadwerkelijk iets voor u kunnen betekenen.

no cure no pay incasso