Incassobureau Eindhoven

Wanneer rekeningen niet betaald worden is dat om meerdere redenen vervelend. Allereerst natuurlijk omdat u wel producten of diensten geleverd hebt, maar daarvoor nog niet betaald heeft gekregen. In tweede instantie omdat het innen van het geld via betalingsherinneringen en uiteindelijk via incassoprocedures u ook tijd en geld kosten die u beter kunt gebruiken. Simpel gesteld is het nooit prettig om achter rekeningen aan te moeten zitten. Omnicas incassobureau Eindhoven denkt met u mee. Wij leveren niet alleen incassodiensten en juridisch advies in Eindhoven en omstreken, maar werken ook op basis van een aantrekkelijke no cure no pay regeling. Zo geeft u de zorgen uit handen, zonder dat het u te veel kost. Ondanks dat wij op no cure no pay basis werken, bestaan wij al 20 jaar. Dat mag voor u ook een geruststelling heten. In de meeste gevallen weten wij de vordering alsnog te innen en, minstens zo belangrijk, tijdige betaling in de toekomst te bewerkstelligen. U wilt immers niet aan de gang blijven.

Kosteloos en vrijblijvend!

Waarom kiezen voor Omnicas incassobureau Eindhoven?

Omnicas incasso incassobureau Eindhoven werkt transparant en voordelig. Niet alleen werken wij op no cure no pay basis, maar ook rekenen wij geen provisie over de hoofdsom. U betaalt dus alleen voor daadwerkelijk geïnde facturen en draait niet op voor schimmige, bijkomende kosten. Wij zetten voor u nog even de voordelen van Omnicas incassobureau Eindhoven op een rij:

• Waarborgen van uw cashflow;
• Rekeningen wordt sneller betaald;
• Dankzij transparantie en overzicht weet u waar u aan toe bent;
• Wij rekenen geen dossierkosten of provisie over de hoofdsom;
• No cure no pay.

Zelf vinden wij dat onze grootste kracht schuilt in de omgang met u en uw klanten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct informatie aan. Ook kunt u direct online een vordering indienen. Wij gaan voor u aan de slag.

Effectief debiteurenbeleid

Onze service aan u bestaat uit veel meer dan enkel het innen van achterstallige betalingen. Zo schreven wij hierboven al dat onze grootste kracht schuilt in onze omgang met u en uw klanten. Daar staan wij pal voor. Want ondanks achterstallige betalingen wilt u uw klanten in de meeste gevallen natuurlijk graag houden. Dat vereist tact, flexibiliteit en maatwerk. Omnicas incassobureau Eindhoven stemt zijn werkzaamheden dan ook altijd nauw af met u als opdrachtgever. Zo leveren wij een service die tot in het kleinste detail is afgestemd op uw wensen. Daarvoor kiest u tenslotte ook voor ons. Ook helpen we u met het vormgeven van een effectief debiteurenbeleid. In alles geldt immers dat voorkomen beter is dan genezen. Wij helpen u met het stroomlijnen van betalingsprocedures en helpen u te waarborgen dat toekomstige betalingen vaker tijdig geschieden. Ons maatwerk betreft niet alleen onze omgang met uw debiteuren. Ook voor uw bedrijf werken wij met een strategie op maat en voorzien we u van passend juridisch-financieel advies. Wanneer dit niet de kerntaak van een onderneming is, zo hebben wij gemerkt, zorgen abstracte regels en cijfers vaak voor veel frustratie.

no cure no pay incasso