Incassobureau Deventer

Bedrijven in Deventer en omgeving kiezen steeds vaker voor Omnicas incassobureau Deventer. Wij helpen ondernemingen en ZZP’ers met het innen van achterstallige betalingen en het ontwikkelen van een effectief debiteurenbeleid. Als ondernemer zijn er immers weinig zaken zo vervelend als klanten die niet (op tijd) betalen. Het kost u tijd, moeite en stress. Immers schaadt een haperende cashflow ook uw bedrijfsvoering. Gebrekkige betalingsdiscipline van klanten is dan ook niet voor niets een van de meest genoemde ergernissen door ondernemers. Omnicas incassobureau Deventer werkt op basis van no cure no pay. Dat betekent dat u niet eerst nóg meer kosten hoeft te maken om überhaupt achter het geld aan te gaan waar u recht op heeft. Enkel wanneer wij de betaling daadwerkelijk weten te innen – en gelukkig slagen wij daar in de meeste gevallen in – dan betaalt u voor onze diensten. Wel zo prettig. Al ruim 20 jaar zijn wij in Deventer en omgeving actief voor onze klanten. In al die jaren hebben wij een groot netwerk van tevreden klanten opgebouwd en een schat aan ervaring opgedaan. Deze ervaring kunnen wij ten behoeve van uw bedrijf inzetten zodat u zich kunt focussen op datgene waar u goed in bent en de juridische zaken aan ons over kunt laten.

Kosteloos en vrijblijvend!

DAAROM KIEST U VOOR OMNICAS INCASSOBUREAU DEVENTER

Het zal u niet verbazen dat veel van onze nieuwe klanten aangetrokken worden door onze no cure no pay regeling. Iets dat eigenlijk heel logisch is, maar onder incassobureaus en juridisch adviseurs nog relatief zeldzaam is. Het is echter niet de enige reden waarom bedrijven klant worden én blijven bij Omnicas incassobureau Deventer. Wij hebben onze klanten veel te bieden.

  • Innen van achterstallige betalingen;
  • Bewaking van goede verstandhoudingen met uw klanten;
  • Deugdelijk juridisch advies;
  • Verbeterde betalingsdiscipline onder al uw klanten;
  • Geen dossierkosten of provisie over de hoofdsom.

Het belangrijkste vinden wij dat wij een toegevoegde waarde kunnen bieden, daar waar het aankomt op de continuïteit van uw bedrijf. Dat doen wij niet alleen door een stabiele cashflow te creëren, maar ook door goede relaties met uw klanten in ogenschouw te nemen. Wilt u meer weten over onze werkwijze of onze unieke no cure no pay regeling? Neem dan contact op of vraag informatie aan. U kunt ook direct online een vordering indienen.

Effectief Debiteurenbeleid

Onze service aan u bestaat uit veel meer dan enkel het innen van achterstallige betalingen. Zo schreven wij hierboven al dat onze grootste kracht schuilt in onze omgang met u en uw klanten. Daar staan wij pal voor. Want ondanks achterstallige betalingen wilt u uw klanten in de meeste gevallen natuurlijk graag houden. Dat vereist tact, flexibiliteit en maatwerk. Omnicas incassobureau Deventer stemt zijn werkzaamheden dan ook altijd nauw af met u als opdrachtgever. Zo leveren wij een service die tot in het kleinste detail is afgestemd op uw wensen. Daarvoor kiest u tenslotte ook voor ons. Ook helpen we u met het vormgeven van een effectief debiteurenbeleid. In alles geldt immers dat voorkomen beter is dan genezen. Wij helpen u met het stroomlijnen van betalingsprocedures en helpen u te waarborgen dat toekomstige betalingen vaker tijdig geschieden. Ons maatwerk betreft niet alleen onze omgang met uw debiteuren. Ook voor uw bedrijf werken wij met een strategie op maat en voorzien we u van passend juridisch-financieel advies. Wanneer dit niet de kerntaak van een onderneming is, zo hebben wij gemerkt, zorgen abstracte regels en cijfers vaak voor veel frustratie.

no cure no pay incasso