Incassobureau Breda

Wanneer rekeningen niet betaald worden is dat om meerdere redenen vervelend. Allereerst natuurlijk omdat u wel producten of diensten geleverd hebt, maar daarvoor nog niet betaald heeft gekregen. In tweede instantie omdat het innen van het geld via betalingsherinneringen en uiteindelijk via incassoprocedures u ook tijd en geld kosten die u beter kunt gebruiken. Simpel gesteld is het nooit prettig om achter rekeningen aan te moeten zitten. Omnicas incassobureau Breda denkt met u mee. Wij leveren niet alleen incassodiensten en juridisch advies in Breda en omstreken, maar werken ook op basis van een aantrekkelijke no cure no pay regeling. Zo geeft u de zorgen uit handen, zonder dat het u te veel kost. Ondanks dat wij op no cure no pay basis werken, bestaan wij al 20 jaar. Dat mag voor u ook een geruststelling heten. In de meeste gevallen weten wij de vordering alsnog te innen en, minstens zo belangrijk, tijdige betaling in de toekomst te bewerkstelligen. U wilt immers niet aan de gang blijven.

Kosteloos en vrijblijvend!

Daarom kiest u voor Omnicas Incassobureau Breda

Het zal u niet verbazen dat veel van onze nieuwe klanten aangetrokken worden door onze no cure no pay regeling. Iets dat eigenlijk heel logisch is, maar onder incassobureaus en juridisch adviseurs nog relatief zeldzaam is. Het is echter niet de enige reden waarom bedrijven klant worden én blijven bij Omnicas incassobureau Breda. Wij hebben onze klanten veel te bieden.

  • Innen van achterstallige betalingen;
  • Bewaking van goede verstandhoudingen met uw klanten;
  • Deugdelijk juridisch advies;
  • Verbeterde betalingsdiscipline onder al uw klanten;
  • Geen dossierkosten of provisie over de hoofdsom.

Het belangrijkste vinden wij dat wij een toegevoegde waarde kunnen bieden, daar waar het aankomt op de continuïteit van uw bedrijf. Dat doen wij niet alleen door een stabiele cashflow te creëren, maar ook door goede relaties met uw klanten in ogenschouw te nemen. Wilt u meer weten over onze werkwijze of onze unieke no cure no pay regeling? Neem dan contact op of vraag informatie aan. U kunt ook direct online een vordering indienen.

Maatwerk in debiteurenbeleid

De meeste ondernemers, zeker het MKB en ZZP’ers, zijn werkzaam in andere branches dan financieel-juridische dienstverlening. Dat maakt dat u waarschijnlijk niet de expertise in huis heeft om een effectief debiteurenbeleid te voeren. Door de meeste ondernemers wordt de reguliere administratie immers al als een last ervaren die te veel tijd en energie in beslag neemt. Daarom is het maatwerk in debiteurenbeleid dat Omnicas incassobureau Breda u biedt zo geschikt voor uw situatie. U geeft precies datgene uit handen waar uw hart niet in ligt, of waar u de tijd en energie voor ontbreekt. En dat terwijl het u alleen iets kost wanneer wij daadwerkelijk iets voor u kunnen betekenen.

Omnicas Incassobureau Breda
Concordiastraat 14
4811 NA  Breda

no cure no pay incasso