Incassobureau Apeldoorn

Bedrijven in Apeldoorn en omgeving kiezen steeds vaker voor Omnicas incassobureau Apeldoorn. Wij helpen ondernemingen en ZZP’ers met het innen van achterstallige betalingen en het ontwikkelen van een effectief debiteurenbeleid. Als ondernemer zijn er immers weinig zaken zo vervelend als klanten die niet (op tijd) betalen. Het kost u tijd, moeite en stress. Immers schaadt een haperende cashflow ook uw bedrijfsvoering. Gebrekkige betalingsdiscipline van klanten is dan ook niet voor niets een van de meest genoemde ergernissen door ondernemers. Omnicas incassobureau Apeldoorn werkt op basis van no cure no pay. Dat betekent dat u niet eerst nóg meer kosten hoeft te maken om überhaupt achter het geld aan te gaan waar u recht op heeft. Enkel wanneer wij de betaling daadwerkelijk weten te innen – en gelukkig slagen wij daar in de meeste gevallen in – dan betaalt u voor onze diensten. Wel zo prettig. Al ruim 20 jaar zijn wij in Apeldoorn en omgeving actief voor onze klanten. In al die jaren hebben wij een groot netwerk van tevreden klanten opgebouwd en een schat aan ervaring opgedaan. Deze ervaring kunnen wij ten behoeve van uw bedrijf inzetten zodat u zich kunt focussen op datgene waar u goed in bent en de juridische zaken aan ons over kunt laten.

Kosteloos en vrijblijvend!

Waarom kiezen voor Omnicas Incassobureau Apeldoorn

Omnicas incassobureau Apeldoorn werkt transparant en voordelig. Niet alleen werken wij op no cure no pay basis, maar ook rekenen wij geen provisie over de hoofdsom. U betaalt dus alleen voor daadwerkelijk geïnde facturen en draait niet op voor schimmige, bijkomende kosten. Wij zetten voor u nog even de voordelen van Omnicas incassobureau Apeldoorn op een rij:

  • Waarborgen van uw cashflow;
  • Rekeningen worden sneller betaald;
  • Dankzij transparantie en overzicht weet u waar u aan toe bent;
  • Wij rekenen geen dossierkosten of provisie over de hoofdsom;
  • No cure no pay.

Zelf vinden wij dat onze grootste kracht schuilt in de omgang met u en uw klanten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct informatie aan. Ook kunt u direct online een vordering indienen. Wij gaan voor u aan de slag.

Zorgeloos Ondernemen

Hoewel u bij Omnicas incassobureau Apeldoorn online vorderingen in kunt dienen, vinden wij het belangrijk van u persoonlijk te horen wat u beweegt en wat uw belangen zijn. Wat wij vaak horen van onze klanten is dat zij zorgeloos willen kunnen ondernemen. Wij spelen daarop in met een duurzame oplossing in de vorm van effectief debiteurenbeleid. Zo heeft u er als het ware geen omkijken meer naar, terwijl u alleen betaalt voor daadwerkelijk geïnde facturen. De lange termijn is voor vrijwel iedere onderneming leidend. Wat heeft u er aan als een factuur geïnd wordt maar u daardoor een belangrijke klant verliest of dezelfde klant een maand later weer te laat betaalt? Omnicas incassobureau Apeldoorn heeft juist voor deze kant van het werk een scherp oog. Zorgeloos ondernemen betekent immers dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de toekomst omdat u weet dat het goed zit. In de meest kernachtige zin is dat precies wat wij u te bieden hebben; zekerheid over betalingen en gerustheid over uw cashflow.

no cure no pay incasso