Incassobureau Amsterdam

Wanneer rekeningen niet betaald worden is dat om meerdere redenen vervelend. Allereerst natuurlijk omdat u wel producten of diensten geleverd hebt, maar daarvoor nog niet betaald heeft gekregen. In tweede instantie omdat het innen van het geld via betalingsherinneringen en uiteindelijk via incassoprocedures u ook tijd en geld kosten die u beter kunt gebruiken. Simpel gesteld is het nooit prettig om achter rekeningen aan te moeten zitten. Omnicas incassobureau Amsterdam denkt met u mee. Wij leveren niet alleen incassodiensten en juridisch advies in Amsterdam en omstreken, maar werken ook op basis van een aantrekkelijke no cure no pay regeling. Zo geeft u de zorgen uit handen, zonder dat het u te veel kost. Ondanks dat wij op no cure no pay basis werken, bestaan wij al 20 jaar. Dat mag voor u ook een geruststelling heten. In de meeste gevallen weten wij de vordering alsnog te innen en, minstens zo belangrijk, tijdige betaling in de toekomst te bewerkstelligen. U wilt immers niet aan de gang blijven.

Kosteloos en vrijblijvend!

Waarom kiezen voor Omnicas Incassobureau Amsterdam

Omnicas incassobureau Amsterdam werkt transparant en voordelig. Niet alleen werken wij op no cure no pay basis, maar ook rekenen wij geen provisie over de hoofdsom. U betaalt dus alleen voor daadwerkelijk geïnde facturen en draait niet op voor schimmige, bijkomende kosten. Wij zetten voor u nog even de voordelen van Omnicas incassobureau Amsterdam op een rij:

  • Waarborgen van uw cashflow;
  • Rekeningen worden sneller betaald;
  • Dankzij transparantie en overzicht weet u waar u aan toe bent;
  • Wij rekenen geen dossierkosten of provisie over de hoofdsom;
  • No cure no pay;
  • 24/7 online inzage in uw dossiers.

Zelf vinden wij dat onze grootste kracht schuilt in de omgang met u en uw klanten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct informatie aan. Ook kunt u direct online een vordering indienen. Wij gaan voor u aan de slag.

Zorgeloos Ondernemen

Hoewel u bij Omnicas incassobureau Amsterdam online vorderingen in kunt dienen, vinden wij het belangrijk van u persoonlijk te horen wat u beweegt en wat uw belangen zijn. Wat wij vaak horen van onze klanten is dat zij zorgeloos willen kunnen ondernemen. Wij spelen daarop in met een duurzame oplossing in de vorm van effectief debiteurenbeleid. Zo heeft u er als het ware geen omkijken meer naar, terwijl u alleen betaalt voor daadwerkelijk geïnde facturen. De lange termijn is voor vrijwel iedere onderneming leidend. Wat heeft u er aan als een factuur geïnd wordt maar u daardoor een belangrijke klant verliest of dezelfde klant een maand later weer te laat betaalt? Omnicas incassobureau Amsterdam heeft juist voor deze kant van het werk een scherp oog. Zorgeloos ondernemen betekent immers dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de toekomst omdat u weet dat het goed zit. In de meest kernachtige zin is dat precies wat wij u te bieden hebben; zekerheid over betalingen en gerustheid over uw cashflow.

Omnicas Incassobureau Amsterdam
Hullenbergweg 278
1101 BV  Amsterdam

no cure no pay incasso