Eenmalige incasso

Omnicas zet zich in voor bedrijven die veel of weinig moeilijk inbare vorderingen hebben. Sommige bedrijven versturen bijvoorbeeld relatief weinig facturen of werken met name op basis van vooruitbetaling. Aangezien wij werken met abonnementen, willen wij ons ook inzetten voor bedrijven met minder moeilijk inbare vorderingen. Hiervoor is een eenmalige incasso op zijn plaats. Wij staan u graag bij om ervoor te zorgen dat u uw geld ontvangt. Dit doen wij zonder dat u een abonnement bij ons af hoeft te sluiten.

Wat is een eenmalige incasso?

Ook bij een eenmalige incasso kunt u voor Omnicas kiezen. Door onze No Cure No Pay methode worden de kosten op de debiteur verhaald. Dit doen wij ook als u een abonnement bij ons heeft afgesloten. Als u maar incidenteel last heeft van moeilijk inbare vorderingen, kunt u gebruik maken van deze dienst. Het verschil bij een eenmalige incasso is, als er geen vrijwillige betaling van de debiteur heeft plaatsgevonden, en u geen gerechtelijke procedure op wenst te starten, brengen wij per overgedragen zaak € 35,- bij u in rekening. Meestal gaat de debiteur, in de minnelijke faseover tot betaling en zijn er voor u geen kosten aan verbonden. 

Werkwijze eenmalige incasso

Zodra u ervoor gekozen heeft om uw vordering aan Omnicas te overhandigen, gaan wij ermee aan de slag. Hier zijn meestal geen extra kosten voor u aan verbonden. Bij een eenmalige incasso verhogen wij immers de vordering met onze incassokosten, waardoor deze kosten bij de debiteur in rekening worden gebracht. Als een debiteur toch besluit om niet tot vrijwillige betaling over te gaan in de minnelijke fase, dan verzoeken wij u om over te gaan op de gerechtelijke procedure. Wij brengen pas kosten, ter hoogte van  € 35, bij u in rekening als u besluit om geen gerechtelijke procedure op te starten. Wilt u meer informatie over onze voordelige werkwijze? Vraag dan hier de vrijblijvende informatiebrochure aan!

Bekijk onze Bedrijfsfilm

Meer informatie

Indien u meer informatie of een afspraak wenst, kunt u ons bereiken op 076-5205292. U kunt hier ook onze vrijblijvende informatiebrochure aanvragen.