Eenmalige Incasso

Omnicas verzorgt ook de incassoprocedures voor veel bedrijven die gelukkig niet veel last hebben van moeilijk inbare vorderingen. Sommige bedrijven versturen bijvoorbeeld relatief weinig facturen of werken met name op basis van vooruitbetaling. Uiteraard willen wij ook graag deze bedrijven bijstaan met de inkasso van moeilijk inbare vorderingen, zodat het ook mogelijk is een incidentele of eenmalige incasso zonder abonnement bij ons onder te brengen.

Indien u dus slechts incidenteel een niet-betalende klant heeft, dan kunt deze zonder problemen aan ons overdragen. In principe werken we net als bij het abonnement op basis van no cure no pay, en verhalen we onze kosten op uw debiteur. Het verschil is echter dat wanneer wij in het buitengerechtelijke traject onverhoopt geen vrijwillige betaling van debiteur ontvangen, en u geen gerechtelijke procedure wenst op te starten, wij per overgedragen zaak € 35,- aan u in rekening zullen brengen. In veruit de meeste gevallen ontvangen wij echter de betaling tijdens de minnelijke fase en zijn er voor u geen kosten aan verbonden.

Bekijk onze Bedrijfsfilm

Meer informatie
Indien u meer informatie of een afspraak wenst, kunt u ons bereiken op 076-5205292. U kunt ook onze vrijblijvende informatiebrochure aanvragen.

OMNICAS AMSTERDAM

 020-2159466

 info@omnicas.net

 Hullenbergweg 278
1101 BV Amsterdam

OMNICAS BREDA

 076-5205292

 info@omnicas.net

Postbus 6537
4802 HM Breda

ONZE VOORDELEN

No cure No Pay

Klantvriendelijk

Geen dossierkosten

Geen provisie over hoofdsom

Betrouwbaar